tisdag 16 december 2014

Snart är det jul igen

Titta här, vi är de sötaste tomtenissar ni förmodligen har skådat! Matte är ju inte riktigt klok. Haha! Tur att bilden är ett fotomontage.

Snart är det jul och vi längtar efter att sätta tänderna i paketsnören, glitter, ljusslingor och annat roligt. Det får vi dock inte, för det är farligt för katter säger matte.

Det har dykt upp en del kul julpynt nu under december månad. Det tas fram julpapper och prasslas. Samt att det fixas i köket med saker som doftar lite särskilt. Vi är mer än gärna med överallt och "hjälper till" med bestyren.

Någon snö har vi inte fått än. Husse och matte har börjat tända en del brasor i kaminen igen och det är väldigt mysigt. Vi blir väldigt nöjda och slöa av värmen i vardagsrummet.

November och december har varit mörk och lugn hittills. Vi sover mycket om dagarna och lever upp kortare stunder om kvällarna. Varje morgon väcker vi husse och matte som vanligt för att få mat och därför vi vill att de ska gå upp och vara med oss. Vi går oftast upp i sängen till husse, eftersom han är snällast och mest lättväckt.

I källaren står en del krukväxter som vi inte få leka med, men det gör vi ändå, framför allt nattetid, då husse och matte ändå sover. Ni kan vara lugna, det är inga farliga växter. Matte har koll på sådant, annars kan ni tvåbenta kolla in en lista på giftiga julblommor här och läsa om allmänna julfaror här .

Matte har som brukligt beställt en månadskalender med årets bilder på oss. Ja, hon fotograferar oss fortfarande, kan ni tänka er?

Matte är fortfarande engagerad i vår blogg, men vi får jama och gapa om uppdateringar i tid och otid. De tvåbenta har tydligen så mycket annat för sig. Må gott alla läsare, hoppas vi hörs snart igen!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar